Kjeld Hedegård Nielsen

28. oktober 2021

Mit Navn det er Kjeld Hedegård Nielsen 

Jeg er 37 år, bor sammen med min kone Carina. Vi bor i Jetsmark-området. Vi har fire børn, Alexander på 11 år, Marius på 10 år, Clara på 8 år og Agnes på 6 år.

I min familie har vi altid brugt vores hænder til at arbejde med – og det gør vi da stadig. Men samfundets krav om øget teoretisk indsigt gjorde, at jeg valgte at uddanne mig ved Aalborg Universitet. I 2012 blev jeg således udannet Cand. merc. Organisation og Strategi.   

Til daglig arbejder jeg som leder i vores familievirksomhed, hvor vi beskæftiger os indenfor vognmands- og entreprenørbranchen. Virksomheden har rødder tilbage til 70´erne og har hovedsæde i Kaas.   

Jeg har altid haft interesse i og omsorg for det samfund som vi leverer i; og det falder mig naturlig, at tage medansvar for vores samfund.

Carina og jeg er velsignet med en dejlig børneflok, som har krudt i deres bagdel. Meget at deres energi brænder de af på fodboldbanen, hvor jeg nyder at være tilskuer.

Min fritid bruger jeg ligeledes på arbejdet som formand i Kaas Borgerforening og på arbejdet som næstformand i skolebestyrelsen for Skolecenter Jetsmark.       

Jeg mener Jammerbugt Kommune skal være en attraktiv kommune, at leve og bo i, og for mig er det en selvfølgelighed at borgerne har så frit et valg som muligt, inden for de kommunale servicetilbud. 

Som politikker og erhvervsmand er jeg kendetegnet ved at ”handling slår ord”