Ja til friplejehjem.

22. oktober 2017

Af: Christian Hem

I nordjyske spørger Else Frost indtil om vi politikere går ind for et fri plejehjem i Hune.

Som politiker og som menneske går jeg ind for en værdig og respektfuld pleje på plejecentrene, hvad enten de er kommunale drevet, drives af private leverandører, eller om det er et fri plejehjem. Ligeledes bakker jeg op om den frivillighed der ydes af lokalsamfundene over alt i kommunen. Derfor er jeg glad for at det er lykkes at tilføre plejecenter om rådet 7 mio. mere i budget 2018, for derved at sikre en endnu bedre pleje for kommunens ældre borger.

Jeg kæmpede en ægte kamp for at bevare plejecenteret i Hune, jeg deltog i en arbejdsgruppe der havde et ønske at etablere et friplejehjem i Hune. Jeg blev desværre slået at demokratiet, men jeg går ind for friplejehjem, hvad enten det er i Hune eller det er andre steder i Jammerbugt Kommune.