Christian Hem

16. oktober 2021

Christian Hem

Klostervænget 10

9490 Pandrup

Tlf. 40837848

Nhe@jammerbugt.dk

Nr. 4 på Venstres liste.

 

Personlig profil.

VÆKST OG VELFÆRD.

Jeg hedder Christian Hem og er 52 år, jeg bor i Pandrup med Rikke, som er indehaver at dametøjsforretningen Rikke B som er beliggende i Åbybro Centeret. Vi er en sammenbragt familie med 4 børn der alle er udeboende med faste jobs og under uddannelse.

Jobmæssigt er jeg investor inden for ejendomsbranchen, køb, udvikling og udlejningen af bolig og forretningslejemål. Ligeledes er jeg professionel bestyrelsesmedlem i flere virksomheder og Fonde, samt medlem af bestyrelsen i Nordjyllands Trafikselskab.

Lokalt er jeg medlem af Jammerbugt Kommunes Erhvervs og Turistråd, samt bevillingsnævnet, i Jammerbugt kommune samt Landdistriktsrådet.

Jeg har været med i kommunalbestyrelsen i 4 perioder, og har alle årene været en del af Økonomiudvalget og Kultur- Fritid og Landdistriktsudvalget.

Jeg er politisk ordfører for den borgerlige gruppe i byrådssalen, en opgave der betyder at jeg fremlægger den politik som den borgerlige gruppe ønsker gennemført og kommunikeret.

Politisk dækker jeg bredt, målet for udvikling af Jammerbugt Kommune er en sund økonomi. Er økonomien godt, stabil og styret, er der udsigt til god og borgernær velfærd, for både børn, unge og ældre, hvilket jeg er optaget af.

Som medlem af Kultur- Fritid og landdistriktsudvalget, er jeg naturligvis optaget af disse områder. Ligeledes fylder erhverv og Turisme meget i Jammerbugt Kommune, de emner fylder også meget i min politiske hverdag.

Som politiker ønsker anser jeg mig selv som en samarbejdende kollega, jeg tager ansvar og jeg står på mål for mine beslutninger.