Der er godt nok lys i vinduerne

12. november 2017

Af: Mariane Andersen

Der er mange ting at glæde sig over som beboer i Jammerbugt kommune, herunder dagligt at betragte Birkelse/Ryås udvikling.

Når jeg bemærker Ulvskovskolen, flyver mine tanker tilbage til for fire år siden, hvor der var opsejling til lukning af skolen. Mange var meget bekymrede over, hvad der så skulle ske med bygningerne og det liv, der var i og omkring skolen, og det affødte mottoet ”Der skal stadig være lys i vinduerne i Ulvskovskolen”. Det er der i den grad i dag, det bobler af liv i Ulvskovskolen. Lige nu rummer sprogskolen op mod 200 elever på både dag- og aftenhold, et tocifret antal lærere, andre ansatte samt en del frivillige medarbejdere.

Der er godt nok lys i vinduerne!

Positivt ser jeg en ret stor kommunal institution bor i Birkelse, endvidere tilbyder Ulvskovskolen også lokaler til foreningslivet i lokalområdet. I dag holder Borgerforeningen og Lokalhistorisk Forening for Vedsted og omegn deres møder og arrangementer der, ligesom der er madlavningskurser for mænd.

I mange år har jeg været delagtig i det lokale frivillige foreningsliv, og når nogen nævner, at jeg altid udstråler glæde, er mit korte svar, det er fordi jeg brænder for det. Med et var jeg i det kommunale arbejde, og blev ved sidste valg 1. suppleant, og da et kommunalbestyrelsesmedlem fra nytår stoppede, blev jeg et gyldigt medlem af kommunalbestyrelsen. Det har jeg det godt med, og vil derfor gerne genvælges ved det kommende valg.