Det nære sundhedsvæsen skal også til Jammerbugt!

11. august 2021

Under den overskrift har jeg besluttet mig for også at opstille til Regionsrådsvalget. Lægesituationen i Fjerritslev er noget af det, jeg får allerflest henvendelser omkring, og vi må bare erkende, at det lægetilbud vores borgere har i Fjerritslev, det er ikke godt nok!

Oven i det har Regionen lukket Lægevagten i Brovst, og det betyder, at mange af os i Jammerbugt har 50 km til nærmeste Lægevagt. Men vi er jo skatteydere på lige fod med andre i Nordjylland, og derfor må vi gerne stille krav om, at det nære sundhedsvæsen også skal til Jammerbugt. Vi skal have Lægevagten i Brovst genetableret – eller have et virkeligt godt alternativ, vi kan leve med, og vi skal have Lægesituationen i Fjerritslev forbedret. 

Og for at ændre noget, så må man nogen gange starte med at se på sig selv – kan jeg gøre noget? Og det mener jeg, at jeg kan. Tiden er kommet til, at os der er valgt i kommunerne må tage ansvar selv, må opstille selv for at blive hørt. 

Jeg vil gerne være den, der er Jammerbugt kommunes stemme direkte i Regionsrådet.

Vi får simpelthen ikke noget ud af den dialog, vi har med Regionen lige nu, de lytter ikke.

Og måske har de, der kommer fra kommunerne glemt, hvilke udfordringer vi sidder med. 

Det vil jeg gerne minde dem om, hvis jeg bliver valgt. Jeg synes ikke ubetinget, det er en god ide at stille op til to ting, men sundhedssituationen har bare udviklet sig sådan, at nogen må tage kampen op for landdistriktskommunerne - og jeg kan mærke på mig selv, at jeg vil fortryde, hvis jeg ikke forsøger. Så er der en risiko for, at jeg ikke bliver valgt til noget som helst, men den risiko er jeg villig til at løbe i forsøget på at gøre en forskel. 

Jeg brænder fortsat for at skabe lokale resultater for Jammerbugt Kommune og især for den vestlige del af kommunen, det håber jeg også, jeg får opbakning til fremadrettet. Og ønsket om at skabe resultater lokalt, det vil jeg tage med mig i Regionsrådet. 

Med venlig hilsen

Ulla Flintholm