Helle Bak Andreasen

16. oktober 2021

Helle Bak Andreasen

Formand for Kultur-, Fritids- og Landdistriktsudvalget

Økonomichef  

Kirkegade 32, Brovst

Telefon: 4191 1505

Mail: hba@jammerbugt.dk

Nr. 5 på Venstres liste

Jeg er 52 år og gift med Carsten.  Vi driver sammen firmaet Inno Steel A/S. Vi har pigerne Pernille på 23 år som læser på DTU og Astrid på 20 år som har sabbatår, hvor hun arbejder i hjemmeplejen. I min fritid glæder det mig, at være sammen med familie og venner og når der er tid, er det godt med en løbe eller gåtur i vores dejlige natur.

Jeg har været valgt til kommunalbestyrelsen siden 2001, hvor jeg har siddet i Socialudvalget, Børne Familieudvalget og Kultur, Fritids og Landdistriktsudvalget.

For mig handler politik udelukkende om mennesker og derfor optager det nære mig også stadig. Vi skal sammen skabe en kommune med de bedste levevilkår for både børn, unge og ældre. Vi skal sørge for kontinuerlig opbakning til vores erhvervsvirksomheder – alt fra landbrug, turisme, detail og industrivirksomheder.

Som Formand for kultur, fritids- og landdistriktsudvalget optager det mig, at skabe de bedste vilkår for alle vore frivillige mig meget. De er nemlig med til at skabe en kommune i stadig udvikling. Vi skal være en kommune der udvikler sig så vi er attraktive både for børnefamilier og ældre, så vi sammen viser at Jammerbugt er en god kommune at både arbejde og bo i og dermed skabe en hel kommune!