Ib Nellemann

16. oktober 2021

Jeg hedder Ib Nellemann og er 61 år, bor sammen med Susanne på et nedlagt landbrug lidt uden for Aabybro. Vi har 3 børn Jonas 24 år, Christina 29 år og René 36 år.

Til daglig driver jeg et lille firma, hvor vi gør tilværelsen lidt lysere for mange mennesker - vi pudser deres vinduer.

De sidste 12 år har jeg været medlem af Kommunalbestyrelsen og har aktivt deltaget i en fantastisk udvikling af Jammerbugt Kommune. Jeg har været tildelt udvalgsposter i Social- og Sundhedsudvalget og i Kultur-, Fritids- og Landdistriktsudvalget. De sidste 4 år har jeg været formand for Social- og Sundhedsudvalget.

Jeg har været gruppeformand for Venstres gruppe de sidste 8 år.

Jeg er medlem af Handicaprådet og medlem af Boligselskabet Domeas bestyrelse.

Alle spændende områder, der handler om det, der interesserer mig allermest, nemlig mennesker og de muligheder der tilbydes den enkelte for at kunne leve så frit og værdigt et liv som muligt.

Ved siden af det politiske, er jeg næstformand for bestyrelsen på Ryå Efterskole, en efterskole for unge med stave- og læsevanskeligheder.

Mine store interesser inden for politik, er børne- og uddannelsespolitik, social- og sundhedspolitik. En fortsat positiv udvikling af Jammerbugt Kommune, også i landdistrikterne, hvor borgerne har så frit et valg som muligt inden for kommunale serviceydelser, og hvor erhvervslivet har de rammer, der gør det muligt fortsat at videreudvikle.