Lars Holt

19. februar 2018

Medlem af Økonomiudvalget og Formand for Jammerbugt Forsyning

Stilling: Erhvervskundechef i Spar Nord, Storkundeafdelingen

Adresse: Gustav Zimmersvej 4, Nørhalne, 9430 Vadum

Telefon: 2527 0869

E-mail: lht@jammerbugt.dk


Personlig profil

Jeg er 64 år og er gift med Vera Holt som er født i Tyskland. Jeg har en voksen datter, Anita, som er 38 år.

Mit job i Storkundeafdelingen i Spar Nord har jeg haft siden 2002. I alle årene har jobbet bestået i finansiel rådgivning af større danske erhvervsvirksomheder i hele Danmark.

Jeg har været aktiv i Venstre siden 2001, først i organisationen bl.a. som formand for den daværende venstrevælgerforening i Nørhalne. Jeg har været medlem af kommunalbestyrelsen siden grundlæggelsen af Jammerbugt Kommune pr. 1. januar 2007.

I denne periode er jeg bl.a. medlem af Økonomiudvalget og formand for bestyrelsen i Jammerbugt Forsyning A/S.

Lokalt er jeg aktiv omkring Idrætsforeningen Fremad Nørhalne. P.t. som medlem af sponsorudvalget og af byggeudvalget vedr. tilbygningen af Nørhalne Hallen. Yderligere er jeg med i et underudvalg i Nørhalne Borgerforening vedr. ombygning af byens forsamlingshus. I mange år har jeg været medlem af bestyrelserne i Vandværket og Antenneforeningen. I begge er jeg nu alene revisor.

Jeg er meget optaget af at sikre Jammerbugt Kommune så gode vilkår for fremtiden som muligt. Det betyder at jeg til stadighed har fokus på at vi ikke bruger mere end vi har indtægter til – en erhvervsskade vil nogen måske mene. Der ud over er projektet omkring Liv i By og Skole som omhandler det at sikre de små skolers muligheder for overlevelse, en af mine hjertesager.