Malou Skeel

4. februar 2018

Næstformand i Beskæftigelsesudvalget

Medlem af Økonomiudvalget og Teknik- og miljøudvalget

Selvstændig

Birkelse Hovedgaard, Kammerherrensvej 62, 9440 Aabybro

Telefon: 4035 2434

E-mail: malou@birkelse.dk


Personlig profil:

Jeg er 48 år og gift med Jørgen Skeel. Vi bor med vores søn Holger 12 år og to hunde på Birkelse Hovedgaard. Vores ældste børn Cati 24 år og Erik 22 år bor i København.

Jeg har boet i England i 17 år og har en universitetsuddannelse i Økonomi fra London School of Economics. Efter endt uddannelse arbejdede jeg i mange år i en international handelsvirksomhed, hvor jeg handlede med stål og var en del af den daglige ledelse.

Jeg har været politisk aktiv i lidt over 3 år og var så heldig at blive valgt til Jammerbugt Kommunes Kommunalbestyrelse ved sidste valg. Jeg sidder i Økonomi- og Beskæftigelsesudvalgene,  Det har være nogle spændende år, som har været meget lærerige.  Blandt andet er det at drive kommune ikke det samme som at drive et privat selskab. Der er ikke EN bundlinje om man så må sige, men der er mange bundlinjer , eller lad os kalde dem hensyn af både økonomisk, social, geografisk og ikke mindst menneskelig karakter, som der skal tages højde for.

Vi vil i den kommunale opgaveløsning blive ved med at skulle løse nye opgaver uden nødvenligvis at få flere ressourcer.  Vi skal derfor som kommunalpolitikere sørge for, at vores prioriteringer er rigtige og justeres når nødvendigt.

Vi skal investere i vores børn og unge og passe på vores ældre.  Vi skal sørge for at vores medarbejdere har de nødvendige kvalifikationer til at møde fremtidens muligheder, og vi skal hele tiden holde os for øje, at indhold, kvalitet og fremskridt er vigtigere en lange processer.

Vi skal bakke op om vores erhverv, dyrke vores lokal udvikling og vise, at Jammerbugt er en god kommune, at både bo og arbejde i.