Mariane Andersen

4. februar 2018

Medlem af Beskæftigelsesudvalget og Kultur-, fritids- og landdistriktsudvalget

Adresse: Bindeleddet 34, 9440 Aabybro

Telefon: 26 23 08 05

E-mail: aia@jammerbugt.dk


 

 

Personlig profil

Jeg er 48 år, gift med Mogens, og vi bor i et vidunderligt lille hus i Birkelse nær ved Aabybro.

Vi har 3 voksne børn Ida-Marie 18 år, Anne-Kathrine 23 år og Dennis på 26 år.

Gennem mange år har jeg, med et smil på læben og stor entusiasme, været pligtopfyldende i det frivillige arbejde i lokalsamfundet. Det har gjort mig nysgerrig på den fascinerende lokalpolitiske verden. Støt stigende med mit engagement i de mangfoldige sammenhænge har det afspejlet, at jeg fra årsskiftet til 2017 blev aktivt medlem af Kommunalbestyrelsen i Jammerbugt Kommune.

Det betyder, jeg føler mig heldig at kunne gøre en forskel i lokalsamfundet.

Jeg har gennem 5 år fungeret som Næstformand i Venstre Aabybro, jeg har siddet 5 år i kommuneforeningen - herunder i aktivitetsudvalget, og jeg har haft 2 perioder i Forretningsudvalget. Desuden er jeg Formand i LOF på 3 år, og lokalt sidder jeg i Bestyrelsen i Birkelse Dagligbrugs. Så er jeg Bestyrelsesmedlem i lokalhistorik i Birkelse og Formand i Initiativgruppen Birkelse.

Familielivet er i dag som alt andet, globalt under forandring, og derfor er min passion, via den gode dialog med borgerne, at søge en fælles forståelse af, hvordan man kan komme så tæt på de rette vilkår for det ideelle liv fra vugge til grav.

Derfor brænder jeg for den sociale kapital med gode normer, tillid og netværk, der vil komme til udtryk kommunalt som privat. Det er fokuseret på dagplejen, vuggestuer, børnehaver, skoleuddannelsen (evt. med overbygning), via erhvervslivet, til livets efterår, med en ambitiøst politisk håndsrækning fra kommunen, med idræts, fritidsbeskæftigelses, sundheds, og erhvervsmæssige vilkår for dermed at fortsætte den positive udvikling.

Min appetit efter lokalpolitik skal ses i, at jeg ikke stopper, når jeg er træt, men NÅR jeg er færdig.