Michael Krogsgaard

4. februar 2018

Medlem af Beskæftigelsesudvalget, Teknik- og miljøudvalget og bestyrelsesmedlem i Forsyningen 

Selvstændig

Thomasmindeparken 35, 9440 Aabybro

Telefon: 20 44 11 81

E-mail: michaelkrogsgaard@mail.dk


Personlig profil:

Jeg er 43 år og gift med Pernille. Vi har 2 børn – Kristian på 8 år og Katrine på 6 år. Jeg er født og opvokset i Aabybro. I 2005 flyttede vi fra Aalborg til Aabybro.

Jeg er uddannet i den finansielle sektor, Jyske Bank i 1994, hvor jeg var ansat indtil 2013. Siden 2013 har jeg arbejdet sammen med min far i vores virksomhed, Jørn Krogsgaard A/S, Aabybro.

Jeg er formand for Aabybro Badminton Club, hvor jeg har været bestyrelsesmedlem siden 1994. Herudover er jeg medlem af Dansk Industris bestyrelse i Aalborg og medlem af Erhvervs- og Turistrådet i Jammerbugt Kommune.

Politik har altid haft min store interesse såvel lands- som kommunalpolitik. Jeg stiller op som kandidat til kommunalbestyrelsen i Jammerbugt Kommune, fordi jeg har lyst og energi til at arbejde for udvikling af vores kommune.

Vækst i indbyggertal og udvikling af handels- og erhvervsliv er vigtige fokusområder for vores kommune, idet det er ensbetydende med øget velstand for kommunen, hvilket giver mulighed for mere velfærd for borgerne. Jeg er klar til at arbejde for disse fokusområder og for en positiv udvikling i hele Jammerbugt Kommune.