Mogens Gade

15. april 2018

Borgmester

Olaf Ryes Vej 10

Skovsgaard

9460 Brovst

Telefon: 4191 2001

E-mail: mga@jammerbugt.dk 

  

Personlig profil:

Mit navn er Mogens Gade – og jeg bor i Skovsgaard – sammen med Lene Svenning og vores datter Sofie.

Min familie betyder rigtig meget for mig – og jeg vil altid være der for den.

Fritidsaktiviteter har altid haft stor betydning i mit liv – jeg har spillet meget fodbold – spillet i orkester og er stadigvæk spejder på 45. år.

Ved valget i 1989 blev jeg valgt til kommunalbestyrelsen i Brovst – endnu en fritidsbeskæftigelse.

I 2001 blev jeg valgt til Borgmester for Brovst Kommune – en stor ære – og dermed fik jeg muligheden for at gøre en fritidsbeskæftigelse til mit arbejde – helt fantastisk – på fuld tid, at kunne arbejde for en kommunes udvikling. Den mulighed fik jeg bekræftet ved valget i 2005 – hvor jeg blev valgt til Jammerbugt Kommunes første borgmester. Jeg har i al beskedenhed forsøgt at forvalte ansvaret – og stået i spidsen for Danmarks flotteste og skønneste Kommune lige siden.

Jeg er stadig topmotiveret for opgaven og klar til fortsat at yde det der kræves – derfor genopstiller jeg som borgmesterkandidat til det kommende valg.

Mit politiske mål er at servicere borgerne så godt som overhovedet muligt – både fordi vi er dygtige til det men også ved at øge ressourcerne lidt til f.eks. de basale serviceområder som børnepasning, folkeskole og ældreområdet – når der er økonomi til det.

Økonomien skaffer vi via fortsat fokus på vækst – vækst er nemlig forudsætningen for velfærd – Derfor skal vi fortsat blive flere indbyggere – øge antallet af private arbejdspladser – sikre endnu flere gæster og udvikle lokalsamfundene.

Udover borgmesterposten, er jeg valgt til følgende poster:

Formand for Væksthus Nordjylland

Formand for Det Nordjyske Erhvervssamarbejde BRN

Formand for Fjerritslev Gymnasium

Næstformand for de Nordjyske Kommuner, KKR

Bestyrelsesmedlem i Aalborg Lufthavn

Bestyrelsesmedlem i Vestkystpartnerskabet

Bestyrelsesmedlem i Aalborg Hallen, AKKC