Niels Jørgen Pretzmann

16. oktober 2021

Mit navn er Niels Jørgen Pretzmann, er 54 år og bor sammen med Tina i Vester Thorup. Vi har tilsammen 4 børn, hvoraf Clara stadig bor hjemme og går på HTX i Thisted. Mikkel bor i Århus, Mads og Emil bor i Aalborg.

Jeg er oprindelig uddannet landmand og Greenkeeper, men arbejder til dagligt som sælger hos DCM cykler og maskiner i Fjerritslev. Jeg har siddet i kommunalbestyrelsen siden 2018 og er medlem af børne og familie udvalget samt teknik og miljø udvalget. Jeg sidder desuden i bestyrelsen for KIMO Danmark og i bestyrelsen for Venstre kredsen samt i Venstre Jammerbugts aktivitetsudvalg.

Privat holder jeg af at cykle MTB, spiller lidt fodbold og hjælper med at være fodbolddommer for de små/unge i klubben. Vi bor på en gård, hvor vi har indrettet og driver Melgaard B&B. Jeg sidder i Thorup/Klim boldklubs bestyrelse samt i bestyrelsen for Vester Thorup By Fornyelse. Desuden sidder jeg i arbejdsgruppen for udviklingen af vores lokale dagligvarebutik.

Jeg brænder for udviklingen af lokalområder og mit hjerte banker i særlig grad for arbejdet i det frivillige foreningsliv lokalt. Jeg finder det givende at arbejde udviklingsmæssigt med bosætning, skoler, erhvervsliv og turister.

Min vision er “at gøre en forskel” og at arbejde videre med de udviklingsprojekter og de processer jeg er med i lokalt og i Jammerbugt Kommune.