Niels Jørgen Pretzmann

4. februar 2018

Medlem af Børne- og familieudvalget og Kultur-, fritids- og landdistriktsudvalget

Toftholmvej 28

9690 Fjerritslev

Telefon: 61762399

Email: njpretzmann@hotmail.dk


 

 

Profil:

Mit navn er Niels Jørgen Pretzmann, jeg er født i 1967 og runder dermed det et skarpt hjørne. Jeg bor på den gård, hvor jeg er opvokset og boede hele min barndom. Til gården hører 80 ha landbrugsjord, som jeg tidligere selv har drevet, men i dag forpagter ud. Jeg har en landbrugsuddannelse, men er også uddannet Greenkeeper. Desuden har jeg taget en lederuddannelse og lige nu er jeg sprunget ud i et job hos DCM maskiner i Fjerritslev, hvor jeg er blevet ansat som kørende sælger til de professionelle erhvervskunder i Thy, på Mors og Salling, i Vesthimmerland og i Jammerbugt. Det er et fantastisk spændende job, hvor jeg hver dag har kontakt til mange mennesker.

Jeg er Næstformand for Venstre i Fjerritslev og sidder dermed med i både aktivitetsudvalget og Forretningsudvalget for Venstre i Jammerbugt Kommune. Jeg stillede op ved seneste kommunalvalg og var tæt på at komme i Byrådet, det blev dog kun til en post som 2. Stedfortræder, men jeg stiller op igen til kommunevalg i 2017.

Jeg synes, det er vigtigt, at vi har en helt lokal repræsentation, et lokalt talerør tæt på Kommunalbestyrelsen, til at sikre vi bliver hørt. Det talerør vil jeg fortsat gerne være.

Jeg sidder som Næstformand i Thorup/Klim Boldklub, hvor jeg også selv spiller fodbold. Klubben er et dejligt samlingssted for børn og voksne, og jeg nyder at komme der. I min fritid cykler jeg lidt MTB i vores skønne natur og nyder at være sammen med min søn Mikkel på 22 , familie og venner.