Svar til Jansen

16. september 2017

Af: Christian Hem

Jeg ser mere positivt på udviklingen for Pandrup end Flemming Jansens giver udtrykker i sine indlæg i Nordjyske hvor han udtrykker, at det hjul der er omdrejningspunkt for udviklingen i Pandrup er punkteret.

Samtid er jeg ærgerlig over, at en tidligere politiker og Borgmester der kender udforinger i det kommunale, vælger at trække "det lette kort",  kun at komme med de negative sider.

Ja der er udfordringer i Pandrup, men som lokal politiker og frontkæmper for Pandrup vil jeg tillade mig, at fremhæve mange gode resultater for Pandrup by.

Ny genbrugsplads, nyt Plejecenter, byfornyelse i Pandrup midtby, bevilling af penge til renovering af Jetsmark Hallen, byskilte som indgangsportal til Pandrup, blomsterkrukker og bænke i midtbyen, almennyttige boliger på Torvegade-Blommevej-Blokhusvej.

Ansættelse af city konsulent til hjælp til handelslivet, flere ansatte på plejecentrene og i børnehaver, åbne biblioteker, sundhedscenter. Inden nytår er der udstykket attraktive grunde ved Klosterlunden.

Fremtiden vil bringe store investeringer på skoleområdet, lige meget om der renoveres eller bygges ny skole.

Meget mere kan nævnes som spalterne desværre ikke rummer plads til. Så Kære Flemming, kom med gode ideer og konstruktive forslag til udvikling af Pandrup  så vil jeg være garant for at gøre hvad jeg kan, for at dine ideer bliver til virkelighed.