Venstre har valgt borgmesterkandidat til kommunalvalget den 16. november 2021

29. maj 2021

Venstre i Jammerbugt Kommune afholdte tirsdag 25. maj den årlige generalforsamling, hvor omkring 50 medlemmer enstemmigt valgte Mogens Gade som borgmesterkandidat ved det kommende kommunalvalg i november.

Venstres formand Morten Grønborg Larsen er glad for, at Mogens Christen Gade endnu en gang har besluttet at stille sig til rådighed for partiet og dermed for Jammerbugt Kommunes borgere.

Mogens Christen Gade er jo kendt for sin åbne dør, hvor alle, Per som Poul er velkommen med stort og småt. Mogens Christen Gade bekymrer sig om mennesker og deres liv- og det er jo det, politik handler om.

Det var en meget engageret Mogens Christen Gade, der i et indlæg på generalforsamlingen bl.a. berørte hvor afgørende det er, at værdier, visioner, vækst og velfærd hænger sammen for at vi kan skabe trivsel og være hele mennesker.

Det gav sig også udtryk på generalforsamlingen, hvor Mogens Christen Gade lancerede den borgernære velfærd som mærkesag nummer et for Venstre i Jammerbugt Kommune i de kommende år – samtidigt med at der fortsat skal være styr på økonomien.

Mogens Christen Gade lægger stor vægt på, at langtidsholdbare resultater skabes i et bredt politisk samarbejde, hvor inddragelse af de mange frivillige ildsjæle på tværs af Jammerbugt Kommune også er en vigtig faktor.

Ud over sit menneskelige engagement udmærker Mogens Christen Gade sig jo også ved at stå for det brede samarbejde og at være en person der lyttes til langt udenfor Kommunegrænsen, hvor Mogens Christen Gade er et respekteret talerør overfor de nationale fora, ligesom de mange regionale opgaver, primært omkring vækst og udvikling, løses på fornem vis med gode resultater for Nordjylland og Jammerbugt Kommune til følge.

 

På generalforsamlingen valgtes desuden Malou Skeel og Bøje Holmsgaard Lundtoft til regionsrådskandidater for Venstre i Jammerbugt Kommune. Morten Grønborg Larsen blev genvalgt som formand for Venstre i Jammerbugt.

Jammerbugt Venstre er klar til at offentliggøre den samlede kandidatliste den 1. juni – hvor de opstillede kandidater mødes til det første kandidattræf – efter opstillingsmøder i de 4 lokalforeninger den 26. maj.