Hvem er vi?

1. juli 2017

Venstre i Aabybro dækker geografisk den østlige del af Jammerbugt Kommune, med en stærk organisation, der har respekt for de lokale nuancer gennem lokalkontakter i Birkelse, Aabybro, Nørhalne, Biersted og på Gjøl.

Venstre i Aabybro hører organisationsmæssigt under Venstre i Jammerbugt Kommune, der igen hører under Venstre i Nordjylland.
Foreningens daglige drift foretages af bestyrelsen, der er valgt på foreningen generalforsamling. Bestyrelse afstikker rammerne for foreningens arbejde, herunder opstillingsmøder til kommunalvalg. Under bestyrelsen ligger en række udvalg, Valgudvalg, PR- og Kommunikation, Aktivitetsudvalg, Webudvalg og Medlemshvervning m.v.

Foreningens vision er:
Venstre i Aabybro skal være det naturlige bindeled mellem borgerne og de politisk valgte. Vi er lokalt engagerede, og gennem aktiv opgaveløsning står vi som det parti, der gennem fornyelse og dialog sætter dagsordenen for et velfungerende lokalsamfund. Dette gør os til et værdifuldt aktiv i lokalområdet.

Visionen er vores mål med vores daglige arbejde, som vi forvalter ved udbredelse af liberal politik og ikke mindst gennem et entusiastisk engagement i lokalsamfundet, hvor vi ofte tager initiativ til fornyelse på højaktuelle områder.

01.07.2017